RollMatic

RollMatic

Rulleport til garasjer

RollMatic rulleporter åpnes vertikalt og krever minimalt med plass i garasjen, slik at du får utnyttet arealet i garasjen din fullt ut. RollMatic tar heller ingen plass bakover i taket, noe som betyr at du også her får maksimal plassutnyttelse.

RollMatic er vår mest fleksible garasjeport. Uansett utforming på garasjen din; om den er firkantet, vinklet, med segment- eller rundbue – RollMatic passer alle utforminger, og kan leveres i 11 forskjellige farger eller med Decograin/Decopaint overflater. Vi leverer selvfølgelig sidedører i matchende utforming og farge.

RollMatic kan også leveres som utvendig rulleport for montering foran garasjeåpningen. Perfekt for deg som har garasje med lav takhøyde eller liten sideklaring. Denne utvendige rulleporten leveres som en komplett enhet med tilpasset motor og akslingsdeksel som beskytter motoren mot vær, vind og innbrudd.

Rollmatic

  • Isolert
  • Ventilasjonsgitter
  • Decograin
  • Decopaint

Kontakt oss for mer informasjon!

Ring oss på telefon: 55 95 20 00
eller send oss en e-post: postkasse@lahtiporten.no

 

Ønsker du pristilbud?

Fyll ut skjema for pristilbud, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Stor utstilling i butikk!

Vi har stor utstilling i  Åsane. Klikk under for å åpne Google Maps.

Brødrene Lahti AS

Vi er forhandler av Hörmann garasjeporter, sidedører og ytterdører.  Hørmann er markedsleder i Europa, og har mer en 80 års erfaring fra bransjen.

Om oss

Vi er en kvalitetsbevisst familiebedrift som har produsert og solgt garasjeporter i forskjellige trematerialer siden begynnelsen av 1960-tallet.

Åpningstider i butikk

Mandag – Onsdag: 09:00 – 16:00
Torsdag: 09:00 – 19:00
Fredag: 09:00 – 16:00

Kontaktinformasjon