ROLLMATIC

Rulleport til garasjen

RollMatic rulleporter åpnes vertikalt og krever minimalt med plass i garasjen, slik at du får utnyttet arealet i garasjen din fullt ut. RollMatic tar heller ingen plass bakover i taket, noe som betyr at du også her får maksimal plassutnyttelse.

RollMatic er vår mest fleksible garasjeport. Uansett utforming på garasjen din; om den er firkantet, vinklet, med segment- eller rundbue – RollMatic passer alle utforminger, og kan leveres i 11 forskjellige farger eller med Decograin/Decopaint overflater. Vi leverer selvfølgelig sidedører i matchende utforming og farge.

RollMatic kan også leveres som utvendig rulleport for montering foran garasjeåpningen. Perfekt for deg som har garasje med lav takhøyde eller liten sideklaring. Denne utvendige rulleporten leveres som en komplett enhet med tilpasset motor og akslingsdeksel som beskytter motoren mot vær, vind og innbrudd.

Rollmatic

  • Isolert
  • Ventilasjonsgitter
  • Decograin
  • Decopaint
Image
Image
Image

Du finner mer informasjon om produktet i katalogen

Se Hörmann sine hjemmesider for flere kataloger og mer informasjon.

Image
Ta kontakt for gratis befaring eller pristilbud

Har du spørsmål eller ønsker du at vi skal komme på en gratis befaring? Slå på tråden eller send oss en melding så svarer vi deg så fort vi kan.

På tide med portåpner for garasjen?

Kanskje du skal ha helt ny garasjeport? Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!


Image


Vi er forhandler av Hörmann garasjeporter, sidedører og ytterdører.  Hørmann er markedsleder i Europa, og har mer en 80 års erfaring fra bransjen.

Om oss


Vi er en kvalitetsbevisst familiebedrift som har produsert og solgt garasjeporter siden begynnelsen av 1960-tallet.

Åpningstider


Mandag:  09:00 - 16:00
Tirsdag:    09:00 - 16:00
Onsdag:   09:00 - 16:00
Torsdag:   09:00 - 18:00
Fredag:     09:00 - 16:00

Kontaktinformasjon